Huisvesting

De Netwerkschool heeft twee locaties: in Westeremden en ’t Zandt.

Abt Emo

De Abt Emo heeft de periode maart 2018 tot en met juli 2019 in een tijdelijke schoolvestiging onderwijs genoten. In juli 2019 verhuisde de school terug naar de versterkte nieuwe school. Sinds schooljaar 2019-2020 genieten zij weer op de oude stek aan de Huizingerweg 7a in Westeremden van rust en ruimte alwaar er krachtig Dalton onderwijs gegeven wordt.

De Zandplaat

In juli 2020 verhuisde De Zandplaat van Hoofdstraat 81 naar de Hoofdstraat 85. Vanaf het schooljaar 2020-2021 zijn de leerlingen gestart in de nieuwe school. Prachtig ingericht met nieuw meubilair en een groots leerplein te midden van de lokalen. De oude school is in augustus en september 2020 volledig gesloopt en op deze plaats zijn het nieuwe schoolplein en de speeltuin gesitueerd. Tevens is de gymzaal naast de school bouwkundig versterkt in de laatste maanden van 2020.

Spreekt ons verhaal u aan en wilt u kennismaken?

Als u belangstelling heeft voor onze school, maakt de locatiecoördinator graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek vertellen we van alles over onze school. Bijvoorbeeld vanuit welke visie er wordt gewerkt, op welke manier de leerlingenzorg is georganiseerd en hoe een schooldag eruit ziet. Op onze locaties is peuteropvang. Daar vertellen we ook graag meer over.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek
Webdesign en technische realisatie door Smeedijzer Internet