Peuteropvang

Op beide locaties is peuteropvang. Er wordt nauw samengewerkt met de school.

Abt Emo

Op Abt Emo is De Peutersoos gevestigd. De Peutersoos is voor twee- tot vierjarigen en geopend op woensdag en vrijdagmorgen (9.00 uur -11.30 uur).

De Zandplaat

Vanaf 1 oktober 2023 is de peuteropvang in ’t Zandt, De Zandkorreltjes (Kids2b) een VVE- (voor- en vroegschoolse educatie) locatie, dit betekent dat de peuters vier ochtenden van 8.15-12.15 uur naar de peuterspelzaal kunnen gaan. Peuters leren spelenderwijs nog beter praten, samenwerken, taakgericht te werken aan opdrachten, etc., zodat ze een goede start kunnen maken op de basisschool.

Andere opvangmogelijkheden

In de omgeving van de netwerkscholen zijn diverse gastouders actief. Ook is er VSO en BSO van Kids2b, FunVaria (Westeremden), Tjarietstee (Roodeschool) en Tante Muis (Loppersum).

Spreekt ons verhaal u aan en wilt u kennismaken?

Als u belangstelling heeft voor onze school, maakt de locatiecoördinator graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek vertellen we van alles over onze school. Bijvoorbeeld vanuit welke visie er wordt gewerkt, op welke manier de leerlingenzorg is georganiseerd en hoe een schooldag eruit ziet. Op onze locaties is peuteropvang. Daar vertellen we ook graag meer over.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek
Webdesign en technische realisatie door Smeedijzer Internet