Peuteropvang

Op alle locaties is peuteropvang. Er wordt nauw samengewerkt met de school.

Abt Emo

Op Abt Emo is De Peutersoos gevestigd. De Peutersoos is voor twee- tot vierjarigen en geopend op woensdag en vrijdagmorgen (9.00 uur -11.30 uur).

De Wilgenstee

Op de Wilgenstee kunnen driejarigen op maandag- en donderdagochtend meedoen in de kleuterklas (8.15 uur-11.30 uur). Dit is een pilot om een goede peutervoorziening uit te bouwen.

De Zandplaat

Op De Zandplaat is op dinsdag- en donderdagmorgen de peutergroep De Zandkorreltjes van Kids2b geopend. Hier kunnen twee- tot vierjarigen terecht. Er is peutereducatie van 8.30 tot 12.00 uur. Voor driejarigen is een derde dagdeel op woensdagochtend (gedurende schooljaar 2022-2023). De peuters bezoeken dan ook de kleuterklas.

Andere opvangmogelijkheden

In de omgeving van de netwerkscholen zijn diverse gastouders actief. Ook is er VSO en BSO van Kids2b, FunVaria (Westeremden), Tjarietstee (Roodeschool) en Tante Muis (Loppersum).

Spreekt ons verhaal u aan en wilt u kennismaken?

Als u belangstelling heeft voor onze school, maakt de locatiecoördinator graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek vertellen we van alles over onze school. Bijvoorbeeld vanuit welke visie er wordt gewerkt, op welke manier de leerlingenzorg is georganiseerd en hoe een schooldag eruit ziet. Op onze locaties is peuteropvang. Daar vertellen we ook graag meer over.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek
Webdesign en technische realisatie door Smeedijzer Internet